Σύναξη Νέων 2019

Σύναξη Νέων 2019

Με την ευλογία του Μητροπολίτη Αργυροκαστρου κ. Δημητρίου διοργανώθηκε στις 27 Δεκεμβρίου η καθιερωμένη ετήσια Συνάντηση για νέους και νέες της Μητρόπολης Αργυροκάστρου.
Αρχικά προηγήθηκε η Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό ναό της Αναστάσεως, ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου κ. Δημητρίου επί τη μνήμη του Πρωτομάρτυρος και αρχιδιακόνου Στεφάνου.
Ακολούθως στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εννιάχρονου Σχολείου οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να κεραστούν και να ακούσουν επίκαιρη ομιλία. Ομιλητής στη φετινή Σύναξη ήταν ο καθηγητής των Εκπαιδευτηρίων
«Πνοή Αγάπης» Αργυροκάστρου κ. Χρυσόστομος Καρράς.
Το θέμα που ανέπτυξε αφορούσε τις προτεραιότητες και τις αξίες που θέτουμε στη ζωή μας υπό την επήρεια διάφορων εσωτερικών και εξωτερικών παραγόντων. Πραγματικά, ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία με αναφορές σε απτα παραδείγματα της σύγχρονης καθημερινότητας ενός νέου.
Στο τέλος της Σύναξης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης έδωσε ως ευλογία σε όλους τους συμμετέχοντες το ημερολόγιο της Μητροπόλεως για το νέο έτος 2020.
Ευχή όλων ήταν του χρόνου περισσότεροι νέοι να παρευρεθούν σε αυτή την τόσο σπουδαία ευκαιρία που διοργανώνει με πολλή αγάπη και φροντίδα γι αυτούς η Ιερά Μητρόπολη.

Σχετικά Άρθρα